Electrolux Lnt3le31w1 Kyl-frys - Vit

Beställ Electrolux Lnt3le31w1 Kyl-frys - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lnt3le31w1 Kyl-frys - Vit inom kategorin Fristående kyl-frysar.

Produktinformation

Temperaturkontroll för att skydda smakerna. 40 % snabbare nedkylning med ColdSense.

Sensorer i kylskåpet och i rummet reagerar snabbt på förändringar och bibehåller en stabil temperatur. En snabb nedkylning säkerställs och rätt temperatur justeras snabbt.

Mindre temperaturförändringar skyddar konsistensen på varje frukt. Upp till 20 % mindre matsvinn än konkurrerande produkt.*Modell 500 ColdSense Kyl-frys återgår snabbt till korrekt temperatur efter att dörren har öppnats och stängts tack vare precisa elektroniska sensorer.

Detta hjälper till att undvika att maten får en temperaturchock och förhindrar att den förstörs, vilket reducerar matsvinn med upp till 20 %.* *Baserat på interna testmetoder vilka mäter kvalitet på maten efter 6 dagars förvaring jämfört med konkurrerande produkt med liknande elektronisk kontrollfunktion. Med LowFrost behöver du inte frosta av lika oftaDet integrerade LowFrost-systemet upprätthåller frysens temperatur för att förhindra uppbyggnad av is.

För bättre prestanda och mindre underhåll. Enkel kontroll med elektroniska touch kontrollerElektroniska touch kontroller ger enkel åtkomst till kylens inställningar och funktioner, så att du enkelt kan ändra temperaturen efter dina behov.

Styr kylskåpet med fingertopparna. Enkel kontroll med elektroniska touch kontrollerElektroniska touch kontroller ger enkel åtkomst till kylens inställningar och funktioner, så att du enkelt kan ändra temperaturen efter dina behov.

Styr kylskåpet med fingertopparna. Bevara konsistensen på livsmedel med FastFreezeSnabbinfrysningsfunktionen FastFreeze bevarar livsmedlens vitaminer, konsistens, smak och alla hälsofördelar.

Pålitliga hyllor med säkerhetsglasHyllor som är tillverkade av säkerhetsglas och erkända för sin hållbarhet. Och om man råkar spilla kan man enkelt torka av dem med en fuktig trasa. .

Produkter från kända varumärken
Tänger

Tänger från Rösle

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Eva Solo

Se alla produkter
Riskokare

Riskokare från Wilfa

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Küchenprofi

Se alla produkter