Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Lub1af19w Frysskåp - Vit

Beställ Electrolux Lub1af19w Frysskåp - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lub1af19w Frysskåp - Vit inom kategorin Fristående frysskåp.

Produktinformation

300 Kyl LRB1AF20W Oändligt många förvaringslösningar Det finns alltid plats för dina inköp med OptiSpace. Massor av lagringsalternativ gör det enkelt att hitta en plats för större matvaror.

Men om det behövs ännu mer utrymme kan lådorna tas bort. Det finns alltid plats för dina inköp med OptiSpace.

Massor av lagringsalternativ gör det enkelt att hitta en plats för större matvaror. Men om det behövs ännu mer utrymme kan lådorna tas bort. .

Se gärna också

Electrolux Luc5ne23x Frysskåp - Rostfritt Stål

600 Frys NoFrost No Frost-tekniken förhindrar att is bildas i frysen, vilket gör att du aldrig behöver avfrosta den igen. Tekniken gör frysen mer hygienisk och enklare att göra rent samtidigt som du får extra utrymme att förvara alla dina favoritingredienser. Enkel kontroll med elektroniska touch kontroller Elektroniska touch kontroller ger enkel åtkomst till frysens inställningar och funktioner, så att du enkelt kan ändra temperaturen efter dina behov. Styr kylskåpet med fingertopparna. OptiSpace har en rymlig interiör för förvaring av livsmedel Vårt frysskåp med OptiSpace har gott om förvaringsmöjligheter, både på och mellan hyllorna. Men om du behöver ännu mer utrymme kan lådorna enkelt tas bort och du kan anpassa kylskåpet efter dina behov. Pålitliga hyllor med säkerhetsglas Kraftiga hyllor i frysen, tillverkade av säkerhetsglas och kända för sin hållbarhet. Och om man råkar spilla kan man enkelt torka av dem med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från Emerio

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Kitchenaid

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Blomus

Se alla produkter