Sidan innehåller annonslänkar
Brabantia

Fyrkantig Förvaringsburk 1.6 L

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fyrkantig Förvaringsburk 1.6 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fyrkantig Förvaringsburk 1.6 L i kategorin Förvaringsburkar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Förvaringsburkar
Artikelnummer: 10202615
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Zassenhaus

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Adelberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär