Sidan innehåller annonslänkar

& klevering - Spiral Ask 8x11 cm Rosa/Gul


Jämför produkt & klevering - Spiral Ask 8x11 cm Rosa/Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Spiral Ask 8x11 cm Rosa/Gul i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Läcker ask från &klevering i färgat glas med härligt spiralmönster. Fyll med karameller eller kära ägodelar som smycken.

Asken är även fin som den är och blir en pigg detalj i din inredning. Matcha gärna med större ask i samma serie. .

Se gärna också

Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Röd

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.