& klevering - Checked Burk med lock 19 cm Blå/Gul


Beställ & klevering - Checked Burk med lock 19 cm Blå/Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Checked Burk med lock 19 cm Blå/Gul inom kategorin Förvaring living.

Produktinformation

Färgsprakande burk med matchande lock, tillverkad av keramik. Burken är perfekt till förvaring av småsaker, torrvaror eller godsaker.

Finns i olika storlekar. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Zone Denmark - Zone Denmark Singles Hushållspappershållare Grå

Hushållspappret är en oumbärlig del av köksbestyren – det måste alltid finnas nära till hands och det ska vara enkelt att riva av en bit papper. Och så ska den helst inte trassla in sig i rullen av egen kraft. Men den här stilrena hushållspappershållaren från Zone behöver du inte skämmas när du ställer fram pappret på bordet. Tack vare den lilla kanten på basen av hållaren stannar pappret där det ska även om du river av det med en hand. Och med öglan i mitten av rullen tar du den enkelt med dig mellan köksbänken och bordet.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Burk

Burk avser en mindre behållare med lock som ofta är cylindrisk. Burkar kan till exempel vara gjorda av metall, glas eller plast, och har i regel lock. Konservburken i metall uppfanns 1810 av britten Peter Durand. Ordet "burk" är belagt i svenska språket sedan 1385.

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal