House Doctor

House Doctor - House Doctor Dry Förkläde Vitt med svarta ränder

449 kr 385 kr-14%
Kontrollera pris

Köp nu

House Doctor Dry Förkläde. Ett måste för hemmakocken. Ett kök ska vara fyllt av inspiration och matglädje men inte på bekostnad av fläckiga kläder. Detta förkläde är tillverkat av OEKO-TEX® 100 certifierad bomull och har en tidlös design med enkla svarta linjer mot en vit bakgrund. Innan du slår upp kokboken – släng det över huvudet, justera höjden och knyt banden vid ryggen. De praktiska fickorna hjälper dig att hålla koll på alla grejer du kan tänkas behöva medan skapandet pågår.


Jämför produkt House Doctor - House Doctor Dry Förkläde Vitt med svarta ränder online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - House Doctor Dry Förkläde Vitt med svarta ränder i kategorin Förkläden här hos oss.

Kategori: Förkläden
Artikelnummer: 133564
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.