Sidan innehåller annonslänkar

Adelberg At-803 Fläkt


Jämför produkt Adelberg At-803 Fläkt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adelberg At-803 Fläkt i kategorin Fläktar här hos oss.

Produktinformation

- Effekt 50 - Timer-funktion Ja - Antal hastigheter 3 - Oscillation Ja - Höjd 78,90 - Bredd 20,10 .

Se gärna också

Djive Arc Humidifier White Fläkt

ARC Humidifier är en smart kombination av luftrenare, luftfuktare och fläkt. Tack vare sitt HEPA14-filter och UV-desinficeringen renar fläkten inte bara luften från pollen, virus och fint damm utan kan dessutom fukta den samtidigt. Med sitt utbud av luftflöden, lägen och funktioner anpassar ARC Humidifier sig alltid enligt dina önskemål och kan sömlöst integreras i ett SmartHome-system. Du kan styra enheten via en app, röststyrning via Alexa och Google Home, smart automatik eller via fjärrkontroll utan nätuppkoppling. • 3-i-1 Luftrenare, luftfuktare, fläkt • Intelligent fuktning inkl. automatisk funktion inbyggd hygrometer fuktar till en behaglig nivå på 55 % • Integrerbar med SmartHome (app, röststyrning via Alexa och Google Home). • HEPA14 filtrerar upp till 99,995 % av alla partiklar i luften - perfekt för allergiker • UV-C-desinfektion som eliminerar bakterier, mikrober och virus • Smart automatik som följer luftkvalitet, tider, väder m.m. • 80° oscillation och tippbar • 9 luftflödesnivåer och 5 lägen inkl. sömnläge • Timer Andas fritt Särskilt under vinter, kan den torra luften från elementet bli en ganska stor påfrestning för kroppen. ARC Humidifiers funktion för fuktning förhindrar att slemhinnorna torkar ut och gör dig därmed mindre mottaglig för förkylningsvirus. I automatiskt läge ökar luftfuktaren automatiskt fuktigheten till en bekväm nivå på cirka 55 % med användning av en inbyggd hygrometer. I standardläge kan du också välja mellan 4 nivåer av fuktning. En fräsch sommar med kraftfullt luftflöde Under sommarmånaderna säkrar ARC Humidifiers fläktlägen med nio luftflödesnivåer, 80° oscillation och ett kraftfullt turboläge en snabb kylning av hela rummet. Man kan också välja mellan 5 lägen (normal, automatisk, sömn, fräsch och max.) och valfritt slå på en timer eller UV-C-desinfektion. När fläkten står i automatiskt läge justeras hastigheten automatiskt utifrån nivån av uppmätta luftföroreningar och det extra tysta sömnläget (

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.