Sidan innehåller annonslänkar
Hoptimist

Hoptimist - Bumble Lampa Stor 13,5 cm Vit

849 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Sprid ljus och glädje med den vänliga Bumble-lampan från danska Hoptimist! Hoptimisten - den lilla figuren med det guppande huvudet - är en älskad inredningsdetalj för stora och små, känd för sina mjuka runda former och glädjeframkallande design. Testa dig fram och kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen personliga samling. Hoptimisten Bumble skapades av Gustav Ehrenreich redan 1968, och har sedan dess blivit en älskad designklassiker. Nu har produktionen återupptagits och finns i flera utföranden - det är bara att välja vilken du tycker bäst om!


Beställ Hoptimist - Bumble Lampa Stor 13,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoptimist - Bumble Lampa Stor 13,5 cm Vit inom kategorin Figuriner.

Kategori: Figuriner
Artikelnummer: 114080
Visa fler

Från kunskapsbanken

Stora

Stora kan avse: Stora (företag) – en världsledande skogsindustrikoncern Stórá – ett antal vattendrag på Färöarna

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.