Sidan innehåller annonslänkar

The emeralds Skål med fot Large Dripping Green

Jämför produkt The emeralds Skål med fot Large Dripping Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The emeralds Skål med fot Large Dripping Green i kategorin Fat här hos oss.

Se gärna också

Bitz - Fat 40 cm Gräddvit

Det här stora, härliga fatet från danska Bitz är tillverkat i svart stengods med matt reaktiv glasyr på utsidan kombinerat med en fin brons-metallisk glasyr på insidan. Den reaktiva glasyren gör att ingen produkt är den andra helt lik vilket ger hela serien en unik känsla. Tål diskmaskin men var medveten om att citrusjuice kan lämna fläckar på produktens yta.

Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Fat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Vintage

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Gefu

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter