Sidan innehåller annonslänkar
Gastronoma

Gastronoma 18200001, 400w Black Rubberized Elvisp - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Ad-18200001 Elvisp - Kraftfull handmixer - 6 hastighetsinställningar - Turbofunktion - Vispar och degkrokar i krom - Med flexibel dragavlastning på sladden - Effekt 400 W


Jämför produkt Gastronoma 18200001, 400w Black Rubberized Elvisp - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastronoma 18200001, 400w Black Rubberized Elvisp - Svart i kategorin Elvispar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Elvispar
Artikelnummer: AD-18200001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare