Sidan innehåller annonslänkar

Adelberg Hm031 Elvisp - Svart

-20%

Beställ Adelberg Hm031 Elvisp - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Hm031 Elvisp - Svart inom kategorin Elvispar.

Produktinformation

• Kraftfull elvisp • 5 hastighetsinställningar • Turbofunktion • Vispar och degkrokar i krom • Effekt 300 W .

Se gärna också

Kitchenaid 5khmb732 Elvisp - Grå

KitchenAid 5KHMB732 SLADDLÖS ELVISP Det är dags att få full kraft men utan sladd. Den sladdlösa elvispen ur den sladdlösa serien ger dig total frihet att tryggt kunna mixa, röra och vispa – var du vill**, vad du vill och som du vill. Den sladdlösa elvispen levereras med vispar som tål maskindisk. Den är kompakt och enkel att använda om och om igen. Med den sladdlösa elvispen kan du göra upp till 200 småkakor på en full laddning. Den snygga, självstående designen lyfter upp visparna när du ställer den på diskbänken så att du slipper spill och kladd. Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på två timmar. En batterilampa visar när det är dags att ladda batteriet. Har du bråttom? Inga problem. Du behöver inte vänta tills den är fulladdad varje gång. En snabbladdning på 10 minuter gör att du kan röra ihop en kaksmet.(1) Vi har tänkt på allt för den sladdlösa elvispen. En Soft Start-funktion förhindrar att ingredienser stänker på grund av en hög hastighet i början. Så du kan snabbt blanda till de där läckra smetarna. Du kan röra, blanda och vispa alla rätter – från gamla favoriter till de senaste trenderna. Välj mellan sju olika hastigheter, från långsam omrörning för stora ingredienser till medel för att blanda smör och socker eller hög hastighet för att vispa äggvitor. I den nya, sladdlösa KitchenAid-serien ingår hackare, stavmixer och elvisp. Var och en säljs separat och du kan välja en matchande färg. Vispa effektivt var som helst Kontrollera resultatet med sju hastigheter Självstående design Soft Start-funktion Batterilampa

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.