Sidan innehåller annonslänkar

500 graders Elgrill Steakboard


Jämför produkt 500 graders Elgrill Steakboard online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 500 graders Elgrill Steakboard i kategorin Elgrillar här hos oss.

Se gärna också

Severin - Elgrill Sevo Smart Control GT 3000 W

Elgrill Sevo Smart Control GT 3000 W från tyska Severin. Detta är en elgrill i en klass för sig av högsta kvalitet. Det som är speciellt med denna grill är att du kan styra den med Severin-appen. Du kan justera temperaturen, kolla stektermometern, sätta på timern - smidigt och lätt i telefonen! Den är också optimal för s.k. slow cooking med det effektiva 3-zonersvärmeelement.

Ställ in önskad temperatur med hjälp av OLED-displayen, från 80 °C upp till 500 °C och grilla allt från stora stekar till härliga grönsaker. De dubbla integrerade stektermometrarna visar tydligt hur varmt köttet är och ger dig full kontroll över grillningen. Timern går också att ställa in med hjälp av displayen.

Om du vill vara miljömedveten och ligga i framkant vad gäller hållbarhetstänk är det en elgrill du ska välja. Du behöver inte längre bära hem tunga påsar grillkol eller stora otympliga gasolflaskor, bara sätt i kontakten och starta grillkvällen. En annan fördel är allt os du slipper umgås med, man häller helt enkelt på lite vatten på reflektorbrickan och därför gör den sig passande på en balkong, grannarna slipper störas av rök och os.

- Smart Control med Severin-appen
- 3-zoners värmeelement
- 3000 W
- 0-500 °C på endast 10 minuter
- Grillyta som är 41,5x24 cm
- Grillgaller i massivt stål
- Dubbla digitala stektermometrar
- Timer

Tillbehör som ingår
Lock, digital stektermometer

Läs mer