& klevering - Strawberry Salt- och pepparkar Jordgubbar 6,5 cm

-25%

Jämför produkt & klevering - Strawberry Salt- och pepparkar Jordgubbar 6,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Strawberry Salt- och pepparkar Jordgubbar 6,5 cm i kategorin Dukningsaccessoar här hos oss.

Produktinformation

Ett sötare salt- och pepparkar än detta från &klevering blir nog svårt att hitta. Formade som jordgubbar blir de en fin dekoration på bordet.

Så verklighetstrogna att man nästan vill sätta tänderna i dem, men det bör man undvika då materialet är stengods. När saltet och pepparn börjar ta slut fylls de lätt på undertill.

Se gärna också

Åry Home - In Bloom Skärbräda 29,5x19,5 cm

Rektangulär skärbräda med det handritade mönstret Serenity, formgivet av danska konstnären Sofie Børsting för Åry Home.

En abstrakt oljemålning har inspirerat till kollektionen Serenity. Målningen är gjord av flera lager färg för att framkalla en specifik mjukhet och glöd. Det abstrakta motivet utstrålar ett meditativt uttryck av lugn och djup.

Skärbrädan är tillverkad av laminerad FSC-certifierad MDF och tål temperaturer upp till 130°C så att du även kan använda den som grytunderlägg. En vacker inredningsdetalj oavsett hur den används! Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Salt

Salt i betydelsen salt i födan är huvudsakligen en av olika jonbundna kemiska föreningar. Vanligt koksalt, eller natriumklorid har den kemiska formeln NaCl. Smaken salt är en av grundsmakerna, vilket gör salt till en av de äldsta och mest allmänt förekommande kryddorna. Saltning är även en viktig konserveringsmetod. Olika koksaltlösningar, så kallad isoton koksaltlösning (fysiologisk saltlösning), förekommer också som spolvätskor och som injektions- och infusionsvätska. Salt för mänsklig konsumtion produceras på olika sätt. Raffinerat bordssalt, grovsalt, oraffinerat havssalt och joderat salt är exempel på detta. Det är ett kristalliserat, vitt, ljusrosa eller ljusgrått, fast ämne. Konsumtionssalt fås från havsvatten eller stenavlagringar. Ätbara bergsalter som bryts i saltgruvor kan vara ljust gråa till färgen på grund av mineralinnehållet. Vissa salt-varumärken för mat innehåller klumpförebyggande medel i små mängder. Salt kan även finnas i öknar som till exempel Death Valley, vilken är en av världens mest kända salt-öknar.