Sidan innehåller annonslänkar

& klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L

-25%

Jämför produkt & klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Rooster Kanna Tupp 1,2 L i kategorin Dukningsaccessoar här hos oss.

Produktinformation

Färgsprakande karaff i form av en tupp, perfekt att servera vatten eller vin till påskmiddagen. Kannan är tillverkad av keramik och kommer garanterat att bli dukningens mittpunkt.

Matcha gärna med andra serveringsdetaljer från Klevering. Volym 1,2 liter. .

Se gärna också

Åry Home - Pine Cone Skärbräda 34x20 cm

Rektangulär skärbräda med mönstret Pine Cone, formgivet av konstnären Sam Pickard.

Pickard beskriver sitt mönster "Ett av mina favoritträd är den magnifika Monterey Pine i Heddon Valley, Exmoor. När det är storm blåser ibland kottar ner från trädet. Dessa kan ha suttit fast på trädet i uppemot 30 år - otroligt!" I mönstret finns några sällsynta Heath Fritillary-fjärilar som fångar lite av Exmoor i samtida koppartoner.

Skärbrädan är tillverkad av laminerad FSC-certifierad MDF och tål temperaturer upp till 130°C så att du även kan använda den som grytunderlägg eller som ostbricka. En vacker inredningsdetalj oavsett hur den används! Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.