Sidan innehåller annonslänkar
Holmen

Holmen - Jordan Doftljus Coconut Beach

169 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Njut av den lätta doften av kokosnöt i ditt hem med detta doftljus från Holmen. Behållaren av cement har en naturlig rustik rosa färg och blir en fin inredningsdetalj även då ljuset är släckt. Perfekt gå bort-present istället för en blomma! 115 g.


Jämför produkt Holmen - Jordan Doftljus Coconut Beach online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Holmen - Jordan Doftljus Coconut Beach i kategorin Doftljus här hos oss.

Kategori: Doftljus
Artikelnummer: 109049
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.