Sidan innehåller annonslänkar
Holmen

Holmen - Fabio Doftljus Lin/Äpple 12 cm

179 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Det här doftljuset från Holmen är inte bara en spridare av ljuva dofter, det pryder verkligen sin plats i hemmet också! Ljushållaren med lock blir även en fin burk då ljuset brunnit ner. En perfekt gå bort-present istället för blommor och choklad.


Beställ Holmen - Fabio Doftljus Lin/Äpple 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Holmen - Fabio Doftljus Lin/Äpple 12 cm inom kategorin Doftljus.

Kategori: Doftljus
Artikelnummer: 114631
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.