Sidan innehåller annonslänkar

Terres de rêves Djup tallrik 17,5 cm Blå/Mörkblå

Jämför produkt Terres de rêves Djup tallrik 17,5 cm Blå/Mörkblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Terres de rêves Djup tallrik 17,5 cm Blå/Mörkblå i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Se gärna också

Magnor - Linen Djup tallrik 20 cm Beige -25%

Servera soppan i denna fina djupa tallrik från Magnor och serien Linen, designad av inredaren Halvor Bakke. Porslinsserien består av sju delar, stilren och vacker på ditt bord i ljusa färger med en kant som påminner om linnetyg, därav namnet.

Halvor Bakke har hämtat sin inspiration från naturen och de ljusa interiörerna. Han har alltid varit förtjust i linne och själva trycket har överförts direkt från ett linnetyg i linneskåpet hemma hos honom på lilla gården Trae i Stavern. Resultatet är vackert, tidlöst och funktionellt porslin som passar till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Linen bjuder in till trevlig dukning, mysiga samtal och är lika trevlig en vacker sommardag vid havet som en vinterkväll i fjällen.

Linen-serien består av mugg 30 cl, fat 21 cm, platt tallrik 27 cm, djup tallrik 20 cm, müsliskål 15 cm, skål 23 cm och stor skål 31 cm.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Fiberkuddar

Fiberkuddar från Norfbr

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Star Trading

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Rösle

Se alla produkter