Gefle

Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st

Kontrollera pris

Köp nu

7 st djupa tallrikar "Arkad" formgiven av Helmer Ringström för Gefle.Proveniens Albin Kristensson.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st inom kategorin Djupa tallrikar.

Läs mer...
Kategori: Djupa tallrikar
Artikelnummer: 142267
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Inbyggnadsmikro

Inbyggnadsmikro från Cylinda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.