Gardiners

Gardiners - Vaniljfudge 200 g Tomtar med älg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Lyxig vaniljfugde i en dekorativ metallburk som garanterat höjer julstämnigen. Fudge är en mjuk kola från Storbritannien som ofta görs på så kallad ”clotted cream", en tjockare grädde som ger kolan en mjuk och fyllig konsistens. 200 g. Gardiner’s of Scotland är ett familjedrivet företag sedan 1949, vilka är specialiserade på vaniljkonfekt i läckra förpackningar. Idag drivs Gardiner’s av andra generationen familjemedlemmar med produktion och kontor i Skottland. Innehåll Socker, glykossirap, sötad kondenserad mjölk, palmolja från hållbara källor, smör, vaniljpulver, salt


Beställ Gardiners - Vaniljfudge 200 g Tomtar med älg på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gardiners - Vaniljfudge 200 g Tomtar med älg inom kategorin Delikatesser.

Kategori: Delikatesser
Artikelnummer: 107468

Se även andra produkter från Delikatesser

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.