Sidan innehåller annonslänkar
Gardiners

Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor

Kontrollera pris

Köp nu

Lyxig vaniljfugde i en romantisk plåtburk med rosor. Fudge är en mjuk kola från Storbritannien som ofta görs på så kallad ”clotted cream", en tjockare grädde som ger kolan en mjuk och fyllig konsistens. 200 g. Gardiner’s of Scotland är ett familjedrivet företag sedan 1949, vilka är specialiserade på vaniljkonfekt i läckra förpackningar. Idag drivs Gardiner’s av andra generationen familjemedlemmar med produktion och kontor i Skottland. Innehåll Socker, glykossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja från certifierat hållbara livsmedelskällor, smör, vaniljarom, salt Förvaras torrt och svalt


Beställ Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor inom kategorin Delikatesser.

Läs mer...
Kategori: Delikatesser
Artikelnummer: 122311
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Traeger

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.