& klevering - Treasure Fat Spegel Square 16x16 cm Blå

-70%

Beställ & klevering - Treasure Fat Spegel Square 16x16 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Treasure Fat Spegel Square 16x16 cm Blå inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Litet fat i spegelglas från Klevering, perfekt som förvaring av smycken, nycklar eller godsaker. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Mörk Brun

Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen. Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows