Electrolux Purec9 Remote Grip Space Teal Metallic Dammsugare

Jämför produkt Electrolux Purec9 Remote Grip Space Teal Metallic Dammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Purec9 Remote Grip Space Teal Metallic Dammsugare i kategorin Dammsugare här hos oss.

Produktinformation

Pc91-8stm Påslös dammsugare PureC9 med PureFlow system för överlägsen prestanda och bra filtrering med cyclonteknik. Filtrering i 7 steg, lätt att tömma dammbehållaren (1,6 liter) och att komma åt filtren.

Se gärna också

Electrolux Euoc93iw Ultraone Dammsugare - Vit -8%

Electrolux Euoc93iw UltraOne Electrolux UltraOne har manuell effektreglering och det nya effektiva munstycket Flow Motion, bekvämt AeroPro™ Classic-handtag och ett integrerat AeroPro 3-i-1-munstycke. Sladdvinda Sköljbart hygienfilter E12 Höjd x Bredd x Djup (mm): 255 x 307 x 502 Optimerat luftflöde & effektivt FlowMotion-munstycke Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt FlowMotion ™-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Tyst med Silent Air Technology™ Med Electrolux-ingenjörernas nya utveckling inom Silent Air Technology™ kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det tysta men ändå extremt effektiva FlowMotion-munstycket, uppnår UltraOne endast 65 dB. Enastående rengöring utan problem Lättare, enklare att manövrera och enkel att förvara. Att dammsuga är enklare än någonsin. Med Multi Room System™, tre flexibla parkeringsklämmor, ett filter som är enkelt att byta och en 12 meter lång slang - det är en glädje att dammsuga med UltraOne. Den har också ett Allergy Plus-filter för ett hälsosammare hem. Aeropro™ 3-i-1-munstycke rengör lite svårare ytor Med vårt Aeropro ™ 3-i-1 är du alltid väl förberedd för alla typer av dammsugning. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar. Ett multifunktionellt verktyg, alltid till hands.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Barnbestick

Barnbestick från Dacapo Silver

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Boska Holland

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Professional Secrets

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Emerio

Se alla produkter