Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Euoc93iw Ultraone Dammsugare - Vit

Beställ Electrolux Euoc93iw Ultraone Dammsugare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Euoc93iw Ultraone Dammsugare - Vit inom kategorin Dammsugare.

Produktinformation

Electrolux Euoc93iw UltraOne Electrolux UltraOne har manuell effektreglering och det nya effektiva munstycket Flow Motion, bekvämt AeroPro™ Classic-handtag och ett integrerat AeroPro 3-i-1-munstycke. Sladdvinda Sköljbart hygienfilter E12 Höjd x Bredd x Djup (mm) 255 x 307 x 502 Optimerat luftflöde & effektivt FlowMotion-munstycke Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt FlowMotion ™-munstycke.

Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Tyst med Silent Air Technology™ Med Electrolux-ingenjörernas nya utveckling inom Silent Air Technology™ kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv.

Tack vare den förbättrade tystare slangen och det tysta men ändå extremt effektiva FlowMotion-munstycket, uppnår UltraOne endast 65 dB. Enastående rengöring utan problem Lättare, enklare att manövrera och enkel att förvara.

Att dammsuga är enklare än någonsin. Med Multi Room System™, tre flexibla parkeringsklämmor, ett filter som är enkelt att byta och en 12 meter lång slang - det är en glädje att dammsuga med UltraOne.

Den har också ett Allergy Plus-filter för ett hälsosammare hem. Aeropro™ 3-i-1-munstycke rengör lite svårare ytor Med vårt Aeropro ™ 3-i-1 är du alltid väl förberedd för alla typer av dammsugning.

Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke närhelst du behöver det och stuva undan det i din dammsugare när du är klar. Ett multifunktionellt verktyg, alltid till hands. .

Produkter från kända varumärken
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Liebherr

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Blomus

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Sage

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Kamado Joe

Se alla produkter