Produkter från Cirkelsågar

33 Produkter
I kategorin Cirkelsågar finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Cirkelsågar så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Cirkelsågar

Hitta produkter inom kategorin Cirkelsågar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cirkelsågar.

Cirkelsågen är en typ av såg med en rund, roterande sågklinga. Klingan är monterad direkt på motorns drivande axel eller drivs med rem. Konstruktionen gör sågtypen särskilt lämpad till att kapning av olika material eller för klyvning av virke. Cirkelsågar kan vara utrustade med flera sågklingor på samma axel, det inbördes måttet mellan dessa kan ställas efter önskan. Cirkelsågar kan även vara utrustad med ett matarverk för optimal sågning vid till exempel industriell klyvning av stock eller plank med mera. Det finns cirkelsågar avsedda att användas som handverktyg, handcirkelsåg som kan användas till kapning och klyvning. Arbetsskyddtekniskt är det viktigt att en klyvkniv är monterad och rätt inställd på cirkelsågar som utför klyvning. Fel monterad klyvkniv kan orsaka bakkast av arbetstycken och förorsaka personskador, en regel är att aldrig befinna sig bakom en cirkelsåg vid klyvning. Ordet "cirkelsåg" är belagt i svenska språket sedan 1850.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Cirkelsåg med laser 185mm - 1500W