Sidan innehåller annonslänkar

The O Wine Tumbler Champagne 2-pack

Jämför produkt The O Wine Tumbler Champagne 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The O Wine Tumbler Champagne 2-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack

Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.

Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid. Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Champagneglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Iittala

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter
OljorVinäger

OljorVinäger från VAHÉ

Se alla produkter