Orrefors - More Champagneglas 18 cl 4-pack

Jämför produkt Orrefors - More Champagneglas 18 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Orrefors - More Champagneglas 18 cl 4-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke.

Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack. .

Se gärna också

Zwiesel - Enoteca Champagneglas 20 cl 2-pack

Enoteca Champagneglas från Zwiesel är en munblåst skönhet tillverkad av bly- och bariumfritt kristallglas.

Tack vare sin storlek och form låter champagneglaset den komplexa buketten av terroir och frukt utvecklas optimalt. Den särskilt avlånga bägaren med moussespets på bägarens botten möjliggör en underbart elegant perlage - en speciell njutning för ögat och gommen.

Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta.

Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation.

Enoteca-serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från IHR

Se alla produkter
Påskbord

Påskbord från hemtex

Se alla produkter
Barntallrikar

Barntallrikar från Sthål

Se alla produkter