Sidan innehåller annonslänkar

Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Vit

Beställ Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Vit inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz.

De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.Inspirationen kommer från ordet "virvel", som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika.

Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas.

Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag.

De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare. .

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Design House Stockholm

Se alla produkter
Handdukar

Handdukar från Hotel Selection

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från Hardanger Bestikk

Se alla produkter