Sidan innehåller annonslänkar

LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

Jämför produkt LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Champagneglas 30 cl Klar

När det ska skålas i champagne är detta champagneglas från Magnor ett utmärkt val. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Marimekko

Se alla produkter
Stolsdynor  sittkuddar

Stolsdynor sittkuddar från hemtex

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Arabia

Se alla produkter