Sidan innehåller annonslänkar

Base Champagneflöjt 21 cl

Jämför produkt Base Champagneflöjt 21 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Base Champagneflöjt 21 cl i kategorin Champagneglas här hos oss.

Se gärna också

Zwiesel - Enoteca Champagneglas 20 cl 2-pack -25%

Enoteca Champagneglas från Zwiesel är en munblåst skönhet tillverkad av bly- och bariumfritt kristallglas.

Tack vare sin storlek och form låter champagneglaset den komplexa buketten av terroir och frukt utvecklas optimalt. Den särskilt avlånga bägaren med moussespets på bägarens botten möjliggör en underbart elegant perlage - en speciell njutning för ögat och gommen.

Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta.

Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation.

Enoteca-serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Fiskars

Se alla produkter
Bestick- och knivförvaringar

Bestick- och knivförvaringar från Le Creuset

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Meraki

Se alla produkter