Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Vit

-20%

Beställ Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Vit inom kategorin Brödrostar.

Produktinformation

Brödrost från Adexi med ett lekfullt motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Rosten är tillverkad i glaserad keramik med en svart textilsladd.

Rostar två skivor åt gången.- Handgjord keramik- Anti block-funktion- 845 wattSerien New Nordic kännetecknas av sin avskalade skandinaviska design och höga kvalitet och kommer att bli en favorit i köket i många år framöver. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!

Se gärna också

Black+Decker Bxto900e Brödrost - Borstad Stål

Börja dagen på det krispigaste sättet med denna brödrost från Black+Decker. Dess extra breda slitsar och en effekt på 900 W gör att du enkelt och snabbt kan rosta alla typer av bröd och skivor. Brödrosten har 7 rostningsnivåer för att producera den typ av rostat bröd du vill ha, oavsett om det är lätt eller kraftigt rostat. Brödrosten innehåller också 3 extrafunktioner som gör att du kan Avbryta, återuppvärma och tina. Funktionen Reheat gör att du kan värma tidigare gjorda toast. Med avfrostningsfunktionen kan du rosta fryst bröd utan att det bränns. Och med Avbryt-funktionen kan du stoppa brödrosten när du vill. För att garantera perfekt rostat bröd har brödrosten ett självcentrerande system som centrerar brödet inuti brödrosten för att producera ett jämnare rostat bröd på båda sidor. Den har också LED-indikatorer för att ständigt visa den funktion som används just nu. För att hålla brödrosten ren, innehåller den en avtagbar smulbricka som fångar upp smulor som produceras under rostningen. Dess lätt borttagbara bricka gör rengöringen enklare och förhindrar att smulor brinner vid senare användning. Dess eleganta märkesresistenta design i rostfritt stål kommer att se perfekt ut i ditt kök. Brödrostens bas innehåller ett fack för kabeln och halkfria fötter för att säkerställa större stabilitet. 2 extra breda slitsar 42 x 137 mm 7 rostningsnivåer Lätt avtagbar smulbricka LED -lampor för att indikera funktion Halkfria fötter

Läs mer

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.