Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Svart

-20%

Beställ Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adexi - Mumin New Nordic Brödrost 2 skivor Svart inom kategorin Brödrostar.

Produktinformation

Brödrost från Adexi med ett lekfullt motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Rosten är tillverkad i glaserad keramik med en svart textilsladd.

Rostar två skivor åt gången.- Handgjord keramik- Anti block-funktion- 845 wattSerien New Nordic kännetecknas av sin avskalade skandinaviska design och höga kvalitet och kommer att bli en favorit i köket i många år framöver. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!

Se gärna också

Black+Decker Bxtoa820e Brödrost - Vit

Njut av oemotståndligt rostat bröd med brödrosten från Black+Decker. Få knapriga resultat enkelt och snabbt med dess 7 rostningsnivåer och 820 W effekt. Brödrosten har tre extrafunktioner som gör att du kan Avbryta, återuppvärma och tina. Avbryt -funktionen låter dig när som helst stoppa rostningen. Med uppvärmningsfunktionen kommer du att kunna värma upp rostat bröd som redan har gjorts så att det blir krispigt igen och uppnår ett perfekt resultat. Och avfrostningsfunktionen erbjuder dig en gyllene toast utan att den blir bränd. Brödrosten innehåller två avtagbara tängar för att underlätta rostningen. Tången i rostfritt stål gör att du kan hantera ett brett utbud av bröd och smörgåsar praktiskt och bekvämt. Spara tid tack vare de två platserna som gör att du rostar två skivor bröd samtidigt. Den har också en smulbricka som lätt kan tas bort så att du enkelt kan rengöra den för ett enkelt underhåll av din brödrost. Brödrosten använder blå LED-lampor för att indikera den funktion som är i drift hela tiden. Brödrostens underdel har halkfria fötter för att garantera stabilitet och manöverspaken är bekväm att hantera, vilket gör rostningen mycket enklare för dig och dina nära och kära. Den inkluderar också kabelförvaring. Till 2 brödskivor 7 rostningsnivåer Lätt avtagbar smulbricka LED-lampor för att indikera funktion Halkfria fötter

Läs mer

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.