Spode

Spode - Creatures of Curiosity Rund Bricka Ø31 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna eleganta bricka är en del av Spodes kollektion Creatures of Curiosity som har fantastiska mönster inspirerade av naturen. Brickan med sitt vackra och blommande mönster kommer lysa upp varje frukost, eftermiddagsfika eller annat tillfälle då den används. Brickan är tillverkad av björkfanér och klarar av att diskas i maskin. Det vackra mönstret gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om. Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion.


Beställ Spode - Creatures of Curiosity Rund Bricka Ø31 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Spode - Creatures of Curiosity Rund Bricka Ø31 cm inom kategorin Brickor.

Kategori: Brickor
Artikelnummer: 131793
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.