Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - Multicoloured Elements Serveringsbricka 18 cm Turkos

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Multicoloured Elements serveringsbricka från Royal Copenhagen är perfekt för bakverk, snittar eller som fruktfat. Kollektionen Elements är designad av Louise Campbell för Royal Copenhagen, och är en mix av kollektionerna Blue Fluted Plain, Halvspets och Flora Danica. Den enkla designen som kombinerats med otroligt fina detaljer gör dessa tallrikar optimala för ett minimalistiskt hem. Fatet tål ugn och diskmaskin.


Jämför produkt Royal Copenhagen - Multicoloured Elements Serveringsbricka 18 cm Turkos online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Royal Copenhagen - Multicoloured Elements Serveringsbricka 18 cm Turkos i kategorin Brickor här hos oss.

Kategori: Brickor
Artikelnummer: 114396
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag