Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - Blue Elements Serveringsbricka 36 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Rektangulär serveringsbricka ur serien Blue Elements. Använd brickan för elegant servering av ost eller småplock, eller låt den pryda köksbänken som ett vackert underlag för skålar eller en kruka med örter. Den blomprydda serien Blue Elements är mönstrad med en intensiv kungsblå färg. På varje del har det välkända blomstermotivet tillåtits växa vilt på ett lekfullt och överraskande sätt. Servisen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag.


Jämför produkt Royal Copenhagen - Blue Elements Serveringsbricka 36 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Royal Copenhagen - Blue Elements Serveringsbricka 36 cm i kategorin Brickor här hos oss.

Kategori: Brickor
Artikelnummer: 120483
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag