Sidan innehåller annonslänkar
Ibili

Ibili - Gas 0,6 L till 103699

199 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Tillbehör till handtag gasbrännare 103699 från Ibili. Använd för färgning av mat och karamellisering av crème brûlée, potatismos, maräng med mera. Kan även användas för att tända grillen, marschaller och den öppna spisen. Handtaget köps separat.


Beställ Ibili - Gas 0,6 L till 103699 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ibili - Gas 0,6 L till 103699 inom kategorin Bränsle matlagning.

Kategori: Bränsle matlagning
Artikelnummer: 103698

Se även andra produkter från Bränsle matlagning

Snabbfilter
Sortera

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.