Produkter från Borr fräs

64 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Borr fräs? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Borr fräs. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Borr fräs så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Borr fräs

Hitta produkter inom kategorin Borr fräs till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Borr fräs.

Borr (borrstål) är ett spånbrytande verktyg för att göra (huvudsakligen) cylindriska hål. Borren är oftast försett med en spiral eller annan mekanism för att transportera bort spån. Skaftet på borret är den del som sätts in i chucken. Borr av olika slag används i såväl handborrar som borrmaskiner. För borrning i sten är borret dock normalt inte spånbrytande, såsom bergborrar eller murborrar. De senare kan istället ha en egg eller eggkrans som i stället bryter sönder stenmaterialet.För träbearbetning är spiralborrar vanligast. För borrning av hål i träets längdriktning användes tidigare ett pinnborr eller skedborr, med endast en skålformig egg. Snäckborret är en mellanform mellan spiralborr och pinnborr. Borrmaskiner använder ofta i stället en centrumborr. I äldre tid innan spiralborren introducerades användes ofta en smidd spets- eller plattborr.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Försänkare