Sidan innehåller annonslänkar

Elements bordslampa - Svart/klarglas

Beställ Elements bordslampa - Svart/klarglas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Elements bordslampa - Svart/klarglas inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Spring Copenhagen - Eclipse Portabel Bordslampa LED Charcoal -25%

Portabel bordslampa från Spring Copenhagen. Precis som naturligt ljus förflyttar sig är Eclipse designad för att förflyttas. Du tar helt enkelt med dig lampan till den plats i ditt hem du behöver lysa upp!

Eclips är en helgjuten portabel bordslampa i en stilren och enkel design som passar utmärkt i de nordiska hemmen. Lampans olika delar går sömlöst ihop och skapar en vacker helhet. Den breda välvda metallskärmens rörelse bryts av undersidan av en formgjuten plastyta som kröker sig ner mot lampans skaft. Inuti är plastytan dekorerad med ett enkelt mönster som ger Eclipse ett futuristiskt utseende, vilket uppväger den klassiska formen på resten av lampan.

Lampan har ett uppladdningsbart batteri, fullladdad kan Eclipse lysa i upp till 17 timmar, vilket gör det lätt att flytta lampan och även få ett behagligt ljus på plaster som inte har ett eluttag. Ljusstyrkan justeras genom att försiktigt trycka på lampans botten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gasspisar

Gasspisar från Smeg

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Blomus

Se alla produkter