Sidan innehåller annonslänkar

Bergamo LED Bordslampa Borstat stål

Jämför produkt Bergamo LED Bordslampa Borstat stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bergamo LED Bordslampa Borstat stål i kategorin Bordslampor här hos oss.

Se gärna också

Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm

Buster bordslampa från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke skapar med sitt marockanskinspirerade uttryck en härlig känsla i hemmet.

Den ovala lampskärmen, i naturlig och organisk stil, sprider med sina papperslindade ståltrådar ett vackert sken. Ett häftigt skuggmönster bildas på golv, väggar och tak. Detta stämningsfulla ljus i kombination med lampans luftiga och organiska uttryck skapar en sofistikerad trädgårdskänsla i rummet. Passar lika bra att placera på hallbänken som i vardagsrummet som dekorativ inredningsdetalj. Det mjuka och behagliga ljus den sprider omkring sig gör att den här dekorativa lampan passar med de flesta inredningsstilar.

- Bordslampa av papperslindade ståltrådar.
- 27 cm i diameter, 36 cm höjd
- E27-sockel.
- Maxwatt 40 W.
- Sladdlängd: 2 m.
- Sladdfärg: svart.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blockljus

Blockljus från Moments

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter
Örngott

Örngott från hemtex

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Vintage

Se alla produkter