Sidan innehåller annonslänkar

Bergamo Lampfot Ø60x34 cm Svart

Beställ Bergamo Lampfot Ø60x34 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bergamo Lampfot Ø60x34 cm Svart inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Herstal - Atom Bordslampa Svart

Från danska Herstal kommer den här snygga bordslampan som ingår i serien Atom. Med sin lekfulla men samtidigt stilrena design gör den sig bra i alla hem och med sin kupa i pärlvitt glas kommer denna bordslampa ge ett vackert ljus som inte bländar.

Lampans omkrets är 20 centimeter i diameter vilket gör att den passar bra i hallfönstret, på en skänk i vardagsrummet eller på skrivbordet i hemmakontoret. Lampan vilar på sitt vackra podium med en snygg bottenplatta vilket gör att du enkelt kan placera den i exempelvis ett fönster eller på ditt skrivbord. Den 2 meter långa sladden kan sedan justeras efter eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Iittala

Se alla produkter
Fårskinn

Fårskinn från hemtex

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Stiernholm

Se alla produkter
Babyfiltar

Babyfiltar från Little Roomies

Se alla produkter