Bell Bordlampa Stor Matt Mässing/Rök IP20

Beställ Bell Bordlampa Stor Matt Mässing/Rök IP20 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bell Bordlampa Stor Matt Mässing/Rök IP20 inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Iittala - Putki Lampa 34 cm Klar -30%

Elegant bordslampa tillverkad av munblåst glas i imponerande storlek. Bakom designen står Iittala och designern Matti Klenell. Lampans namn är Putki som betyder "rör" på finska vilket tydligt syns på det upprepade rörliknande mönstret.

Putki designades av Matti Klenell 2018 för Sveriges Nationalmuseum i Stockholm då de önskade lampor till restaurangens stora fönster. Resultatet blev denna mäktiga lampa, munblåst av skickliga glasblåsare på Iittalas glasbruk i Finland. Lampan har sedan gjorts i mindre storlek och designats om en aning för att bättre passa in i våra hem. Ett vackert konstverk i ditt hem som ger ett fantastiskt ljussken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Marimekko

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Rörstrand

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter