Sidan innehåller annonslänkar

Belid - Vali Bordslampa Vit

Beställ Belid - Vali Bordslampa Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Vali Bordslampa Vit inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Bordslampan Vali från svenska Belid, tillverkad i Varberg, är en lampa som andas skandinavisk design och kvalitet. Vali är designad för att smälta in i alla hem, i alla rum och passar perfekt för skrivbordet eller sidobordet.

Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969. Ljuskällor ingår ej.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 1,8 m.

Se gärna också

Iittala - Putki Lampa 34 cm Grå -25%

Elegant bordslampa tillverkad av munblåst glas i imponerande storlek. Bakom designen står Iittala och designern Matti Klenell. Lampans namn är Putki som betyder "rör" på finska vilket tydligt syns på det upprepade rörliknande mönstret.

Putki designades av Matti Klenell 2018 för Sveriges Nationalmuseum i Stockholm då de önskade lampor till restaurangens stora fönster. Resultatet blev denna mäktiga lampa, munblåst av skickliga glasblåsare på Iittalas glasbruk i Finland. Lampan har sedan gjorts i mindre storlek och designats om en aning för att bättre passa in i våra hem. Ett vackert konstverk i ditt hem som ger ett fantastiskt ljussken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Riedel

Se alla produkter
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter