Sidan innehåller annonslänkar

Acrylic cupola Bordslampa Vit


Beställ Acrylic cupola Bordslampa Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acrylic cupola Bordslampa Vit inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 34 cm Svart

Med den smarta solcellsdrivna lampan Soft Spot Solar från Rosendahl skapar du enkelt ett mysigt sken när mörkret faller på. Lampan som är vind- och vädertålig klarar temperaturer ned till -20 °C och fungerar lika bra inomhus som utomhus. Lys upp i trädgården och terrassen eller placera inomhus och lys upp hemmets mörka vrår. Molniga dagar laddar du enkelt lampan med USB.

Lampan är designad av Maria Berntsen och har en pulverbelagd metallram och finns i olika storlekar. Fina att kombinera för att skapa ett varierat ljussken.

- Solceller under kupan
- Laddningsbara batterier
- Kan laddas med både solljus och USB
- USB-kabel ingår
- Manuellt- eller automatiskt läge
- Batteritid 15 timmar, fullt laddad
- Laddningstid USB 1–4 timmar, fullt laddad
- Laddningstid solljus 7–10 timmar, fullt laddad
- Väder- och vindtålig
- Tål temperaturer ned till -20 °C
- Inbyggt batteri

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.