Terrazzo runt soffbord Ų 80 cm - Bianco Terrazzo & underrede Star mässing

Jämför produkt Terrazzo runt soffbord Ų 80 cm - Bianco Terrazzo & underrede Star mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Terrazzo runt soffbord Ų 80 cm - Bianco Terrazzo & underrede Star mässing i kategorin Bord här hos oss.

Se gärna också

Tramontina - Brickbord 47x27 cm -25%

Fällbart picknickbord från Tramontina.

Ett fällbart bord som fungerar som picknickbord när du vill äta ute i naturen, men som passar lika bra som sängbricka att ha som frukostbord i sängen när du njuter av en god helgfrukost på sängen.

Picknickbordet från Tramontina är 47 cm långt och 27 cm brett och tål upp till 4 kg så du får plats med både kaffekopp och frukostmackor på bordet.

Bordet är tillverkat av massivt furuträ med skyddande plastkanter för att tåla mycket. Dessutom är frukostbordet lätt att förvara och bära med sig eftersom fötterna är vikbara.

Bordet kan dessutom användas som datorbord. Antingen när du ligger i soffan och tittar på Netflix på datorn eller som ett bord du kan ha på matbordet för att kunna stå upp och arbeta framför datorn.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick och tillbehör till grillning och matlagning av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bord

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
OljorVinäger

OljorVinäger från VAHÉ

Se alla produkter
Konstgjorda växter  blommor

Konstgjorda växter blommor från hemtex

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter