Sidan innehåller annonslänkar

Elf soffbord 120x 60 cm - Vit

Jämför produkt Elf soffbord 120x 60 cm - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elf soffbord 120x 60 cm - Vit i kategorin Bord här hos oss.

Se gärna också

Umbra - Bellwood Serveringsvagn 44x80 cm Svart

Serveringsvagnen Bellwood i stål med trädetaljer som mäter 53x44x80 cm från kanadensiska Umbra.

Med barvagnen Bellwood från Umbra har du alltid utrymme för dina bartillbehör, flaskor och mixers. Denna modernt designade bar- och serveringsvagn gör sig riktigt bra bredvid soffan i vardagsrummet eller i ett av hörnen i salongen och låter dig snabbt blanda till en välsmakande drink efter middagen till dina gäster. Tack vare den smidiga designen med ett räcke som dubblar som stöd samt två framhjul förflyttas serveringsvagnen enkelt mellan rum så att du alltid har dina ingredienser nära till hands för rapp servering på bara några sekunder. Serveringsvagnen är enkel att sätta ihop och kommer med tydliga instruktioner som är lätta att följa för snabb montering. Vagnen är tillverkad i stål med detaljer i mörkt trä och mäter 53x44x80 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Ariete

Se alla produkter
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Cylinda

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter