Bergs Potter - Bergs Potter Köpenhamn Kruka 21 cm Grå

Jämför produkt Bergs Potter - Bergs Potter Köpenhamn Kruka 21 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bergs Potter - Bergs Potter Köpenhamn Kruka 21 cm Grå i kategorin Blomkrukor här hos oss.

Produktinformation

Kruka och fat 21 cm ur serien Köpenhamn från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør - krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i, flera storlekar och nyanser.

Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan.

Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
För hemmet

För hemmet från Hinza

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Vintage

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter
Posters och ramar

Posters och ramar från Oyoy

Se alla produkter