Sidan innehåller annonslänkar

The Super Q SBL 920 Blender Silver

Jämför produkt The Super Q SBL 920 Blender Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Super Q SBL 920 Blender Silver i kategorin Blenders här hos oss.

Se gärna också

BLENDJET - Portabel blender 473 ml Svart -22%

Med den bärbara blendern från BlendJet 2 kan du mixa ihop en läcker smoothie eller energirik proteinshake och avnjuta den var du än befinner dig. Den är bärbar och kan användas överallt – hemma i ditt kök eller på semestern världen över. Det spelar ingen roll om du befinner dig i bilen, på kontoret, mitt ute i skogen, på stranden eller på gymmet, med den här mixern kan du mixa ihop vad du vill, när du vill! Starta dagen med en läcker smoothie, blanda ihop en god sås till maten, gör en god islatte på eftermiddagen eller varför inte avnjuta en härlig drink på fredagskvällen?

Blendern har tre lägen som du kan välja mellan beroende på önskemål. Mixerläget är perfekt att använda när du vill ha en len och jämn konsistens på ditt innehåll, använd pulsläget när du mixar hårdare ingredienser som nötter eller om du vill ha en tjockare, fylligare konsistens. Låsläget ser till att du kan dricka din goda smoothie eller shake direkt ur din BlendJet då låsfunktionen förhindrar att mixern slås på av misstag.

Det vassa knivbladet i rostfritt stål ser till att du får ett perfekt resultat varje gång och den kraftfulla TurboJet™ motorn gör att du kan krossa allt från is till grönsaker på bara 20 sekunder. Dessutom är motorn tystgående vilket gör det möjligt för dig att använda mixern när som helst, tidigt på morgonen eller sent på kvällen, utan att behöva oroa dig över att föra oväsen. En underbar blender, perfekt för alla råvaror! Den avtagbara behållaren är försedd med måttangivelser och locket är spill-säkert så att du enkelt kan packa ner den i väskan utan att någonting läcker.

Ljuscirkeln runt blenderns av/på knappen indikerar batteriets nivå och blinkar rött när det behöver laddas. Ladda blendern med den medföljande USB-kabeln i cirka 1,5 timmar för fullt batteri. Fulladdat batteri räcker till ungefär 15 användningar. För att rengöra behållaren häller du i vatten och en droppe tvål, sedan sätter du igång mixern och sköljer ur – enkelt och praktiskt. Tillverkad i BPA-fri plast och rymmer 473 ml.

- Bärbar, lätthanterlig, kompakt
- Behållare som rymmer 473 ml
- Tre lägen (puls, mixning, lås)
- Laddas med USB-kabel
- Kraftfull och tystgående motor
- Enkel att rengöra, BPA-fri

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Blenders

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Boska Holland

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Modern House

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Vintage

Se alla produkter