Sage

Sage - Vac Q Vakuumpump till Blender Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

The Vac Q vakuumpump från Sage är ett tillbehör till Sages blenders, och ger dig en sammetslen och bättre blandning av dina råvaror. Drivs på 4 st AAA-batterier och passar till Sage Q och Super Q blenders. Under vakuum mixas nästan ingen syre in - tack vare det bevaras C-vitaminer och andra syrekänsliga näringsämnen längre än vid vanlig mixning.


Jämför produkt Sage - Vac Q Vakuumpump till Blender Rostfri online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sage - Vac Q Vakuumpump till Blender Rostfri i kategorin Blenders här hos oss.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: 113022
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.