Sidan innehåller annonslänkar
Sage

Sage - The Q Blender 2400 W Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sages The Q Blender hushållsmixer hjälper dig på ett enkelt sätt att tillaga fantastiska rätter. Blendern är utrustad med en kraftig motor på 2400 watt, vilket tillåter hantering av riktigt hårda råvaror. Specifikationer - Kraftfull motor på 2400 W - 2 liter BPA-fri glasbehållaren ger dig kapacitet att förbereda smoothies till hela familjen samtidigt - Välje mellan 4 one-touch-program för till exempel varma soppor, smoothies och iskross - 5 hastigheter så att du enkelt kan välja en hastighet som passar dina behov för en perfekt textur på det du blandar - Vac Q-kompatibel så att du enkelt kan ändra The Q till en vakuumblender med Vac Qs vakuumpumpstillbehör (säljs separat) för en ännu lenare textur och rikare smak på dina smoothies, pestos eller kalla soppor - 2 liters BPA-fri behållare, omrörare och skrapa medföljer


Beställ Sage - The Q Blender 2400 W Rostfri på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sage - The Q Blender 2400 W Rostfri inom kategorin Blenders.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: 112978
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.