Sidan innehåller annonslänkar
Gastronoma

Gastronoma High Power, 2 L Blender - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Med en mixer från Gastronoma blir det roligare att laga mat. I själva verket kan den lätt mos och hacka din mat. Så det spelar ingen roll om du ska göra en sallad till middag, en läcker milkshake på en varm sommardag eller en läcker frukt smoothie. Mixern kan hjälpa dig med allt. Den har en effekt på 2000 W. Och mixern har 10 hastighetsinställningar att välja mellan så att du kan anpassa till den hastighet som krävs.


Beställ Gastronoma High Power, 2 L Blender - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastronoma High Power, 2 L Blender - Rostfritt Stål inom kategorin Blenders.

Läs mer...
Kategori: Blenders
Artikelnummer: AD-18180001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Obh

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rory Dobner

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Rakning

Rakning är borttagning av hela den del av hårstråna som ligger ovanför huden. Rakning kan utföras som torrakning eller våtrakning. En vanlig missuppfattning är att hår växer ut i större mängder och dessutom tjockare efter rakning. Det stämmer inte. Däremot kan det se ut så när håret växer ut till stubb.