BergHoff Gem Bestickset 4 delar Svart/Guldbelagt

Beställ BergHoff Gem Bestickset 4 delar Svart/Guldbelagt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten BergHoff Gem Bestickset 4 delar Svart/Guldbelagt inom kategorin Bestickset.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Bestickset 12 delar Svart -25%

Set med 12 grillbestick i rostfritt stål och svart handtag från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta grillbestickset i sann Laguiole-stil med det klassiska lilla biet eller flugan har bestick för upp till 6 personer och kommer att förgylla dina grillkvällar i många år framåt. Besticken är helt gjorda i tåligt rostfritt stål med handtag som noggrant har utformats av Jean Dubosts hantverkare för att vara både eleganta och bekväma att hålla i. Med sin blankpolerade yta passar grillbesticken perfekt både för daglig användning och för de lite finare middagsbjudningarna. Besticken rengörs även enkelt i diskmaskin.

I setet ingår:
6 x Gafflar
6 x Knivar

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Underlakan

Underlakan från hemtex

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Modern House

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Le Creuset

Se alla produkter